anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

,vreau si eu sa-mi cumpar o honda cbr 125 si nu stiu prea multe despre ea(an2007-2009 max).Ma puteti ajuta cu:se pot schimba cauciucurile pentru a pune unele mai mari(late)?,se poate modifica sistemul de esapament sa obtin mai multi cai?,cam ce fel de tuning ar trebui sa ai fac?,cat m-ar costa?,se poate face si acasa? se poate pune chip pentru o alimentare mai mare cu aer si combustibil(asta daca e pe injectie,si daca da ai strica motoru? sau arborele?), spuneti-mi si mie cam ce ar trebui sa ai fac pentru a o face mai sportiva pe langa cauciucuri (apropo daca ai pun alt carburator sa chip influenteaza drastic conasumu, adica sa nu consume de la 3 l la 5l). Ajutati-ma va rog, daca nu pot face acasa stiti un atelier in Bucuresti unde as putea? Multumesc anticipat.

1 răspuns:
| taikuna a răspuns:

Salut. Din tot ce vrei tu sa ii faci (fara sa schimbi caucioacele) se poate face! Dar cu o singura conditie! Sa ai bani! Sa o faci sa fie mai aratoasa (estetic) vopseste-o, pune-i pe unele locuri folie de carbon (fara prea multe stikere!). Nu prea stiu unde sa gasesti in Romania toba pentru cbr 125, dar daca gasesti e foarte bine. Poti sa o faci si acasa dar si la atelier ( nu sunt din Bucuresti).