| Seebi a întrebat:

Salut, vreau si eu sa stiu cam cat ar dura sa ajung cu masina pana in America (stiu ca trebuie sa traversez oceanul) si cam cat va costa sa traversez (dus intors) deoarece vreau sa iau o masina de acolo cu platforma.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu merită sa faci asta. Poate ai bani de aruncat.
Doar daca n-ai pus intrebarea asta ca sa ne informezi pe noi cat de boss vrei sa fii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Loool, cine ar face asa ceva?

Vrei mașina din America o iei și o aduci cu vaporul.

Care e logica sa duci o platforma cu vaporul pana acolo ca apoi sa o aduci o mașină cu ea? Serios?

| Alexandru250201 a răspuns:

Ar dura vreo 2 saptamani si te-ar costa mult si consider ca nu se prea merita pentru o masina

| Issabelle6789 a răspuns:

Sper sa nu te informez gresit dar eu stiam ca dureaza vreo 15-16 ore cu avionul.Crezi ca iesi mai ieftin daca mergi cu masina plus vaporul? Pierzi cred eu vreo saptamana-doua(sper sa nu spun prostii) dar nu cred ca se merita.Plus ca iti trebuie si viza.Am auzit oameni care vin in Germania si cumpara masini(eu aici locuiesc si masinile sunt de buna caitate)dar oameni care sa mearga in America pentru o masina nu prea cunosc.Plus ca iti trebuie si viza si nu stiu daca pentru a cumpara o masina iti vor oferi viza?