Curata sistemul de eventuale infundari!
Sufla cu aer mizeria din sistemul de incalzire si aeriseste-l.
Daca nici atunci nu trece o parte din caldura de calorifer, atunci pompa este de vina.
Daca tem motorului arata cat spui 80-90 si sta acolo inseamna ca totu e ok,problema ai la caloriferul ala ce spui.Dar cum tii tu mana pe caloriferul ala? Asta mi se pare ciudat, ala este bagat in bord, sau depinde ce masina este, daca este foarte veche ai ala afara.
Mai mult ca sigur pompa ta nu are nimic, asta daca temperatura aia arata corect.
Sincer eu nu am vazut masina sa poti vedea caloriferu, in afara de alea antice care au caloriferul in afara masinii.Sa te bagi sub bordu masinii, cam pe acolo ar fi bagat radiaotorul ala, ori depinde ce masina e, nu stiu cam naspa.
Deci se pare ca din ce spui tu, apa nici nu intra in calorifer.Nu are cum la intrare sa fie fierbinte si la iesire rece.nu are cine raci apa aia asa de rapid, chiar daca sufla ventilatorul peste el.
Mai degraba ar fi caloriferu ala ce zici.
Daca ai acces la el cum spui, vorba cuiva, desfa furtunele si sufla aer, vezi daca iese aerul.
Pompa n-are cum sa fie defecta daca temp cum zici sta la 80. Daca pompa nu ar mai circula apa, pfff ala ai fi
Boss am desfăcut doar un plastic de la picioare si se vede caloriferul ce mașina antica.Nu pot pune mâna pe celule doar pe parti si pe tevile de tur retur.Trebuie să desfac tevile si sa l trag într o parte ca să-l scot.De asta am postat aici sa fiu sigur că e de la calorifer să nu dau bani degeaba pe unul nou.Nu mă duc să dau la doreii de la service 150 lei sa mi schime un cacacat de calorifer.
Anonim187263728119 întreabă: