| Azorrion a întrebat:

Salutare,

Acum ceva timp cand eram incepator si abia luasem permisul eram foarte entuziasmat si cumparam tot felul de accesorii pentru masina, altele mai bune altele mai proaste. Din pacate, din dorinta de a mai rezolva din zgarieturile masinii am cumparat de la Dedeman un corector auto care s-a dovedit a fi nefolositor si care mai mult rau a adus (am stricat vopseaua masinii pe anumite portiuni ale caroseriei). Credeti ca daca cumpar un pray de vopsea auto pe culoarea masinii as putea remedia problema macar cat de cat? N-as vrea sa revopsesc la un service pentru ca n-as vrea sa investesc atatia bani.

4 răspunsuri:
| Asllan a răspuns:

Ideea ii ca cel mai probabil ii doar o solutie temporara, pe care ar trebui totusi sa o faci in mai multi pasi, adica sa ai grija sa cureti zona bine inainte, sa slefuiesti cu grija zgarieturile si sa vezi daca ai nevoie de un grund daca zgarietura ii mai adanca, daca nu dai doar cu sprayul si poate si un lac, depinde de tipul vopselei actuale.

| Azorrion explică (pentru Asllan):

Vreau doar sa acopar diferenta de culoare intre corectorul de l-am aplicat, care de fapt este un fel de pensula in culoare un gri inchis cu vopseaua masinii care e un negru lucios. Nu stiu ce a fost in capul meu laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, dimpotriva, sprayul ala o sa faca o diferenta urata peste vopsea, fiindca reparatiile si vopsirea trebuiesc facute diferit, culoarea trebuind sa fie aleasa cu grija, ca sa fie exact aceeasi nuanta de culoare, vopsite cu pistoale speciale si apoi trebuiesc bagate in cuptoare speciale si uscate la temperaturi foarte inalte.
Ce vrei tu sa faci este carpaceala, care va arata ca un gard vopsit cu mai multe nuante si mai multe pensule.

| kalasnicov22 a răspuns:

O sa strici si mai mult.
Dar o sa te injure vopsitorul, ca nu mai prinde vopseaua bine pe unde dai cu spray.