| Verttigo a întrebat:

Salutare,am 17.000€ la dispoziție. Vreau să cumpăr o mașină de familie, căruț, bagaje eventual, 2 copii, automată, benzină, 2015 în sus.
Ce recomandația aveți?

13 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ti-as recomanda un Dacia Duster, cu dotare full pentru teren, nou.
(sau ceva asemanaor, la care gasesti usor piese de scimb)

| Verttigo explică (pentru Bula):

Am uitat sa trec: acum am un Audi Q3 dar totuși este prea neîncăpător. Nici Q5 nu e ce trebuie. M-am gândit la Duster dar e tot pe acolo.

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Bula):

rolling on the floor duster? Fi serios sunt o gramada de masini mai bune decat dusteru, nu v-ati plictisit de propaganda asta romaneasca? Sa dai si 10 mii e mult pentru o masina romaneasca..dotarii ca pe lui iliescu presedinte.Nici macar geamuri automate..tot la manivela cum dadea tataie la dacie.La banii aia gaseste lejer un volvo sau masini mult mai capabile.

| Bula a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

O Dacie 1300 s-a putut repara cu un patent, un ciocan si niste sarma.
Volvo-ul tau se repara doar cu sute- sau chiar mii de euroi. tongue

| suntserios a răspuns (pentru Verttigo):

Pai daca nici q5 nu e ce trebuie atunci duba direct.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde si ce dimensiune ai vrea sa aiba. Eu m-as orienta catre un Volvo, XC90, XC40... Dar nu prea le stiu motoarele.
Pentru benzina fiabil, Renault/Nissan. Dar nu stiu cum stau cu automatele.
Daca vrei ceva modest, Skoda Rapid 1. 0TSI e foarte ok. Am condus si e cel putin echivalentul unui Golf 5 1.9 TDI. Sta bine si la fiabilitate, n-ai treaba cu ea. Numai ca DSG-ul poate fi o pacoste la service.
Pentru un mix de spatiu, confort, putere, stabilitate si fiabilitate, recomand cu incredere Ford Focus break.
Ar mai fi si VW Tiguan 1.4 TSI, dar VAG-ul nu e chiar "boss" pe benzinare, nu prea stii ce iti iei.
Dacia e foarte ok ca fiabilitate si chiar tinuta de drum la unele modele, dar la siguranta e 0, iar asta din punctul meu de vedere o descalifica definitiv din gama masinilor de familie.

| Darius50boss a răspuns:

Sharan este bun pentru o mașină de familie

| SpoiledBrat a răspuns:

Sharanul cu 7 pocaiti

| Verttigo explică (pentru SpoiledBrat):

Râdem,dar eu o consider o varianta bună. Acu nu știu ce motorizare e recomandată

| SpoiledBrat a răspuns (pentru Verttigo):

Păi eu eram serios happy

| StefanTodeaIlie a răspuns:

Skoda octavia 3 break

| Verttigo explică (pentru StefanTodeaIlie):

Am văzut, dar ce motorizare?