| AndreiMadda a întrebat:

Salutare am 20 de ani si pana acum am condus o Dacia Logan din 2008 1.6 benzina, tin sa precizez ca am 2 drumuri (dus-întors) de Italia-Romania cu el. Acum avand in vedere ca am prins ceva experienta mi-as dori sa trec la "un nivel superior" si sa-mi cumpar o masina si sa o inmatriculez tot pe Romania. Tin sa precizez ca o sa fac naveta de 55 kilometri dus si 55 kilometri intors de la munca pana acasa zilnic plus mici plecari in weekend cu el si drumul iarna si vara in Romania. M-am gandit ori la un BMW 530D din anul 2013 sau la un Audi a6 3.0TDI QUATTRO din acelasi an (530d f10 si A6 c7). Care credeti ca este mai bun, si de ce? Accept si alte optiuni de mașini, de preferat motor de 3.0.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa de curiozitate, ai un put de benzina in curte sau de ce vrei motor de 3.0?
Nu stii cum sa cheltui si mai mult pe naveta aia?

| AndreiMadda explică (pentru suntserios):

Doresc o masina pe care sa ma baezez la o depasire si la un drum lung chiar daca naveta ma va costa mai mult.

| suntserios a răspuns (pentru AndreiMadda):

Cam ilogic... sa iti maresti pretul de 2 ori, poate chiar de 3 daca iei in considerare impozitele si asigurarile pentru un motor de 3L pentru o naveta de 100km zilnic ca poate odata la 2000km sa faci o depasire mai in forta, in conditiile in care exista atatea motoare sub 3L care au si cuplu si putere suficienta

| AndreiMadda explică (pentru suntserios):

Daca o inmatriculez in Romania nu prea o sa mi se para scumpa asigurarea fata de asigurarea in Italia. De consum o sa fie scumpicel dar stiu ca ma pot baza pe cuplul masinii. Daca ai o idee de alta masina in acest pret te rog sa vii cu detalii. Buget 20.000€.

| suntserios a răspuns (pentru AndreiMadda):

Eu personal mi as lua un clasa Mercedes C, nimic nu e mai confortabil pentru o naveta zilnica atat de lunga precum un Mercedes. Si in 20.000 cred ca gasesti ceva decent