| Fkorinel_Mobilapentrucasata_1981 a întrebat:

Salutare am cumparat o masina dacia papuc de la un baiat din Bucuresti, el a cumparato de la un altul de pe internet, acesta din urma de la un altul de pe langa Buc.( mentionez eu sunt din Buzau). Am facut prostia sa investesc peste 6500 ron in aceasta masina ( era terminata cand am luat-o) si nu am nici un act la ea. Am cartea masini si certificatul dar nu am vanzare cumparare cu nimeni proprietarul trecut in certificat este ala de pe langa Buc adica al treilea in urma mea. Masina este vanduta din 2006 este inmatriculata dar as vrea sa fac acte la eaadica? daca omu imi radieaza numerele? ce pot sa fac ma puteti ajuta va rog.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dar daca masina este furata, te-ai gandit la asta?
Incearca sa-l gasesti pe proprietarul masinii si sa faceti contract de vanzare-cumparare. Daca nu izbutesti intreaba la Serviciul de inmatriculari, poate ti-o inmatriculeaza in baza unei declaratii pe proprie raspundere, autentificata de un notar public, in care declari ai ai obtinut-o in mod legal si ca nu-i furata.

| Fkorinel_Mobilapentrucasata_1981 explică (pentru Ioandelasal):

Pai am inteles dar masina a fost inmatriculata de acest om din anul 2006 si cel de la care am luat-o a tinut-o in jur de 2 ani si jumate el cumparando de pe internet de pe un site de anunturi. Cum sa fie furata de circa 2 ani si ceva trei aproape ca eu circul cu ea de jumate de an deja.

| Ioandelasal a răspuns (pentru Fkorinel_Mobilapentrucasata_1981):

Fa asa cum ti-am spus, daca vrei s-o inmatriculezi.