| DauCuSăpăligaDupăBroaște a întrebat:

Salutare! Am cumpărat o motocicletă din Franța pe care intenționez să o înscriu. Știu ca pentru asta este necesară o asigurare în vederea înmatriculării. Întrebarea mea este dacă pot circula legal pe timpul acestei asigurări și cu numerele de Franța până ce termin procesul de înmatriculare, pentru ca trebuie să mă duc la RAR cu ea și aș vrea să mă duc direct pe ea. Mulțumesc!

3 răspunsuri:
| Korkodeln a răspuns:

Motocicleta are asigurare pe numerele din Franta, sunt numere speciale de export (ai si asigurarea inclusa cat sunt valabile) sau numere normale care si-au pierdut valabilitatea cand motocileta si-a schimbat proprietarul si odata cu ea a cazut si valabilitate asigurarii.

Daca ai numere de export si mai sunt valabile, poti merge pe ea, daca ai vechile numere ale proprietarului sau ai numere de export expirate, este ilegal si daca mergi, o faci pe riscul tau.

| DauCuSăpăligaDupăBroaște explică (pentru Korkodeln):

Numerele în Franța nu își pierd valabilitatea, rămân aceleași, se schimbă doar proprietarul

| Korkodeln a răspuns (pentru DauCuSăpăligaDupăBroaște):

Ai dreptate, eu am gresit, in Frana e un pic... altfelwinking, oricum asigurarea trebuie.