La intrebarea asta iti poate raspunde numai instructorul tau, ca noi nu avem de unde sa stim cate ore ai facut, cate mai ai de facut, cum te descurci la sofat, ce ai invatat, daca ai implinit varsta legala sa poti sustine examenul samd.
Deci are sa îmi expire școala și eu nu termin ședințele și sunt la jumătatea lor ????????????
Pai discuta la scoala vezi unde e problema.
Pe tine te intereseaza sa iei sala, ca sa mai iti ramane ore de condus, sa le conduci inainte de traseu.Ca daca te baga si termini toate orele acu, dupa trebuie sa mai cumperi ore, si iti convine?
Deci din x-ul ala de ore, 30 sau cate erau. Tu trebuie sa iti opresti cel putin 10 ore, care le vei programa inainte cu 10 zile cand ai traseul. Cam asa se procedeaza
Salut!
Nu merge treaba așa cum zice d-l instructor.
Trebuie sa treacă o luna jumătate de cand te-ai înscris la scoala ca să dai sală, apoi la terminarea întrebărilor și dacă ai luat examenul, apar datele cand să te programezi pentru susținerea examenului practic(orasul).
30 ore se calculează, de fapt, 1 ora(curs)= 30 minute. Așadar, practic, ai 14 ore de instrucție +1 examenul.Stiu,nu e corect.
Cat despre faptul ca nu are timp, e nesimțit. Și tu ai platit scoala ca și ceilalți, este dreptul tău. Poti să te muti la alt instructor de la aceeași școală sau cearta-te cu el ca așa ceva...e prea mult.
Cate sedinte ai? Vezi ca faptul ca te duci la cursuri si faptul ca mergi efectiv prin oras cu masina si faci conducere, sunt 2 lucruri diferite.
Ar trebui sa ai 30 de ore de conducere.
Vorbeste sa te bage la conducere.
Am 7 ședințe făcute dar nu mă cheamă pe motiv ca nu prea are timp
Pai vorbește cu el sa te bage, ar fi trebuit sa faci macar 4 ore de condus pe saptamana.
Am vorbit cu el și mi-a zis să-l înțeleg și pe el ca are foarte multe examene … ce era săi mai spun )