140kg duci si cu o manuala de 50cc.
Ia-ti ce motor consideri tu, ca toate rezista sub tine.
Si niciuna nu e comoda, indiferent ca ai 1.80 sau 1.50
Dupa 100km pe ele simti ca vrei la spital.
Eu nu judec nici greutatea ta nici faptul ca nu te-ai potrivi pe o astfel de motocicleta, eu doar va spun voua tinerilor sa constientizati ca este o nebunie de moment "motorul" la 16 ani in traficul actual, am vazut atatea incidente cu motociclisti cu A-ul...nu doar cu acest A1, incat eu va sfatuiesc sa va ganditi bine!
Traficul a devenit infernal de cand orice meltean poarta euro-n buzunar si poate sa isi ia oricine un cazan, de fapt stiu o multime care nu au ce manca dar au 4 masini
Nu avem in Romania sosele pentru motociclete! soselele la noi sunt mai rele decat au cei din Elvetia pe 'drumurile de tara'!
Cu șenile.
Cu mama ta, sincer te-as face de toata malachia dar nu imi permite TPU
Esti prost crescut. Sa te duci dupa ea, ca e moarta de 24 de ani. Daca vorbesti asa nu meriti sa ti se raspunda.
Oricum nu poti ca nu ai cu ce.
Nu esti deloc mic pentru motocicleta.
La 16 ani si 140 kg iti recomand mersul pe jos. Ca sa slabesti un pic mai mult de jumatate din cat ai. Asta, pentru ca ai doar 16 ani! Si ca sa clarificam, la orice varsta 140 kg sunt mult prea multe. Deci, mers pe jos!
Eventual honda 125R
Kawasaki 125
Dar da, sunt de acord cu restul, mai intai slabeste, si dupa aceea poti lua in considerare o motocicleta.
Eu zic că pentru început să nu îți iei una exagerat de scumpă chiar dacă îți place și interesează-te ia-ți informați despre motociclete nu doar de aici.