Cine da 5 ani garanție la o mașină sh? Că nu da producătorul la mașină nouă
Foarte multi producatori dau garantie extinsa si include 5 ani. Japonezele dau din oficiu atat.
Gama vag da 4 ani sau 120k km
Mulți da 5 ani depinde de autohaus sunt în Germania, am văzut și un a 6 cu 48.000 kilometri și tot 5 ani garanție da masina având doar 1 an vechime. depinde de reprezentanta la care mergi fiecare are anumite oferte.nu te contrazice dacă nu știi
Da si mie link la masina aia cu 1 an vechime si inca 5 garantie.
Poate vreri sa spui ca audi nu se compara cu bmw nu stiu ce ai condus tu sau cit ai condus, eu am condus ani de zile ambele masini si pot spune ca bmw este superior lui audi.
Bine daca ai condus audi quatro, atunci da, orice masina la care trag toate rotile o sa ti se para mai stabila, dar nu poti compara una la care trag doar 2 roti cu una la care trag toate.
Daca iti place audi, mergi pe aia ce ai ales Audi A4, nu lua A3 ca este prea mic, vizibilitate f proasta la masinile alea, A4 arata a masina, dar nu si A3.
BMW X1 ar fi fost bun, e ceva mai inalt de la sol, nu am condus mai jos de seria 3, iar la X bun ar fi X3, la fel nu am condus X1 nici X2, doara in sus.
Dar cum zic BMW este peste Audi, spun asta din experienta, nu din citite sau ce mai zic mecanicii care repara cazane
Bine eu am condus masini pe benzina, singurul pe motorina a fost un A3 cum am spus era si nou, nu mi-a placut vizibilitatea lui, era nou atunci prin 2018. Audi A4 am condus multi ani, la fel si A6, dar nu se compara cu BMW seria 3 sau seria 5.
Insa fiecare cu cei place, eu asa am spus cand am avut Audi, alta masina nu mai vreau, alta mai buna ca aia nu-i pana cand aparu bmw-urile astea noi, adica modele de dupa 2013, am zis gata astea is masini, asa ca acum conduc BMW si cum spun e mai bun ca audi, poate sa zica oricine ce o zice, e mai bun la materiale, la condus, la orice.
Audi ce avea bun si poate are is suspensiile, la mai toate ei pun suspensii confort, pe cand bmw baga suspensii sport, ma refer la seria 3, nu gasesti decat suspensie sport.
Bine ei zic ca ai si confort, ai buton selectezi tu confort, e pistol cu apa nu se simte nimic.
Audi baga suspensie confort si la A4, aia au mers mai mult pe confort.
Mai aveau directia f usoara, adica miscai volanul cu un deget, ba puteai sa si sufli si miscai volanu, mie asa mi-a placut.
La bmw ai directia cam brea, adica mai rigida, dar asta pana in 2015, de atunci au bagat si ei directie de asta usoara, am mers cu ambele dinainte de 2015 si dupa si deja is ok.
Dar X3 de dupa 2015 mi se par superbune, ce am auzit, citit ca 2015 X3 este facut design de BMW america, is f bine facute, personal mi-au placut, doar ca au motoare cam mari, 3 litri si cu turbina.
Masina pe motorina nu mi-as lua nici daca as locui in RO.Sint masini pe benzina cu motoare mici care consuma ca si cele diesel, asa ca as merge tot pe benzina.
Bună! Nu mă pricep la mașini, dar mi-am dorit mereu hibridul. Dacă e nouă, ia hibridul! Numai bine!
A4 are suspensie pe brate, iar a3 normala ceea ce duce la diferente mari de confort. Conteaza daca stai in mediu urban si ce drumuri frecventezi. Eu as alege a4, dar daca 70% din timp conduci in oras hibridul te ajuta mai mult