| Nikezor a întrebat:

Salutare, am o intrebare pentru voi. Am un golf 4 variant (combi) si vreau sa pun un sistem audio bose de pe un audi a4 b7 cu tot cu subwooferul din portbagaj. Oare cum as putea sa il modific in asa fel incat sa incapa in buzunarele laterale din spatele masinii? Se pot da jos plasticele (cele mari) de sub amplificator si apoi le pot cumva lipi de interior?

11 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un electrician auto ar putea sa le facă

| Nikezor explică (pentru CristiDinBucuresti):

Se poate, dar is incert in privinta asta

| OldSoul a răspuns:

Deci, sa clarif cateva lucruri.
Incinta subwooferului nu o sa se potriveasca.
Fie construiesti de la 0 (sau cumperi o incinta dedicata) fie o modifici pe cea de audi (daca merita efortul)
Dupa ce ai rezolvat asta, mergi la cineva care are idee, sa-ti faca legaturile de la boxe la player astfel incat sa-ti functioneze amplificatorul bose.
Dar, daca stai probabil si faci un calcul, o sa ajungi la concluzia ca mai bine pui un subwoofer si difuzoare aftermarket, fara sa te complici atat pentru un sistem audio care o fi fost smecher acum 10-15 ani.

| Nikezor explică (pentru OldSoul):

Sincer ma gandeam ca pot pune un pic mai low cost decat trebuie, intr adevar is constient de faptul ca am nevoie de un electrician bun dar daca mulajul acela de plastic se poate da jos, ii foarte usor sa ii fac o incinta dedicata sa zic asa

| nicu991 a răspuns:

Tu vrei sa pui difuzorul din subwoofer in fata de usa a masinii?

| Nikezor explică (pentru nicu991):

Nu, vreau sa pun difuzoarele de le acelasi sistem la locul potrivit (cele 4 in fetele de usi) iar subwooferul in portbagaj, daca e posibil in buzunarasele laterale ( cele de kit de ajutor si extinctor la alegere)

| nicu991 a răspuns (pentru Nikezor):

Pai nu cred ca se potriveste mulajul ala de plastid de la subwoofer sa-ti intre acolo in spatiul ala.

Tocmai de aia is in neclar, daca se poate da jos chestia aia de pe el sau nu

Poti atasa niste poze?

Cat de curand o sa incerc sa pun

Se gasesc incinte prefabricate pentru spatiul ala de care ziceai tu, dar sunt cam scumpe (270 lei).
La partea electrica nu e mare inginerie. La difuzoarele din usi sa respecti polaritatea cand le legi, altfel se vor auzi defazat.
Amplificatorul ala banuiesc ca are iesire si pentru difuzoarele respective. Iti vor trebui cabluri suficient de lungi ca sa le tragi din portbagaj catre portiere.
Alimentarea amplificatorului se face cu cabluri suficient de groase ( vezi de cat are siguranta pe el- de ex. 13 volti ai bateriei auto inmultit cu amperajul sigurantei 20A= 260 wati).
Apoi iti mai trebuie sa ai unitatea playerului audio dotat cu iesiri RCA stereo+ sub.