Sint ceva scule nu complicate pentru asa ceva, adica cu care se post scoate bolturi suruburi chestii de genul asta.Acum nu stiu de le gasesti prin RO eu ce spun e din afara.Pot sa iti arat pe ebay daca e cum arata.E de fapt un fel de burghiu daca pot sa-i zic asa in romana.Iti las un video pe Youtube, nu stiu de te ajuta dar poti incerca.Gasesti sculele alea pe amazon, pe ebay, dar trebuie ceva mai de calitate daca tot te ocupi cu asa ceva si cumperi ia ceva de calitate.Asa sunt si f ieftine dar scoti un bolt sau nici pe ala si sau stricat deja.Bafta oricum.Sunt scule care scot si suruburi cu cap stricat si cate si mai cate chestii.Cand vrei sa stii ceva sau sa cauti ceva scule, informatii cauta in limba engleza, cauta la americani pe Youtube, faci asta scriind in engleza ce cauti.De exemplu acum eu am cautat : how to extract a bolt with a broken head si mi-a dat multe video.Chiara daca nu scrii corect te duce Youtube unde trebuie.
https://www.youtube.com/watch?v=4OgXjkS-IdI
Doar la mecanic, daca faci incercari cu diferite "ustensile" risti sa strici filetul chiuloasei sau sa fisurezi ceva