| Razvan77777 a întrebat:

Salutare am o Skoda Octavia 2 cu motor 1.9 bkc cu 5 viteze și vreau să știu dacă sa poarte sa pun una cu 6 ce trebuie sa caut,a mai făcut cineva asta, ce trebuie sa mai schimb pe lângă.
Mulțumesc

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

Ești sigur că vrei să dai muulți bani, multe mii de lei, pentru o singură viteză în plus care nu te ajută la nimic pentru că toate treptele tale vor fi mai scurte oricum?

A6a te ajută pe autostradă, unde ai 130/h și vrei să ai și un consum bun și să nu urle motorul din toate încheieturile.

Dacă mergi 90% pe autostradă (întrebarea va fi ce autostrăzi ai acolo atunci?), e mult mai convenabil ca viitoarea ta mașină să aibă 6 trepte.

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Schimbi cutia de viteze daca gasesti sa se potriveasca la masina ta. Dar nu ai mare avantaj si te costa mult. Nu merită.

| relian a răspuns:

Tu crezi ca daca pui la masina aia o transmisie cu mai multe viteze, motorul ala va deveni mai puternic, sau masina va rula mai rapid? Nici pomeneala, nu se va schimba nimic. Din contra eu cred ca o sa fie mai rau, de ce? Pt ca o masina este facuta sa functioneze cel mai bine cu piesele puse de fabrica, cu alea ce au fost calculate.

Eu cred ca nu ai ce face si iti cauti singur de treaba si probleme.Stai linistit, de ai bani, fa altceva cu ei, sau fa la masina aia ceva care intr-adevar trebuie facut.