Fara alea 6 ore de condus nu te baga in examen. Asa e legea de cand nu mai trebuie sa dai sala din nou daca pici orasul.
La el o sedinta (adica 2 ore) costa 90 de lei. Mi-a spus ca 3 sedinte sunt obligatorii, adica 6 ore, asa cum spui tu. Dar asta inseamna 270 de lei. Restul pana la 400?
Restul ii ramane lui, nu este logic? Daca nu iti cerea atatia bani, se putea considera ca Romania este mai putin corupta, si nimeni nu vrea asta.
Ai dreptate!
La el e 90 de lei, ca te ia el si te plimba cu masina ilegal, dar la scoala, e alt pret. Pentru ca intra si taxele.
Restul pana la 400 este probabil spaga pe care vrea sa o dea examinatorului.
dar ai putea sa-l intrebi, de unde este suma respectiva.
Noi spunem ca trebuie sa mai faci ore de condus daca ai picat orasul pentru a te programa la urmatorul examen... ore care costa bani. Ca instructorul tau e neserios e alta treaba
Ai dreptate, doar ca eu intrebam de ce imi cere 400 de lei pentru alta programare.
Nu este normal
Schimba l
Așa a pățit și prietenul meu
Și l-a schimbat, deoarece tot la fel, nu făcea toate orele îi cere nu știu câți bani.
La asta m-am gandit si eu!
In mod normal nu ar trebui sa poti intra la examen daca nu ai cele 30 de ore de condus. Le-ai facut, dar nu stii tu. Sau le-ai "facut" doar pe hartie, daca intelegi. Asa am nimerit si eu un instructor, din 30 de ore nu stiu daca am condus vreo 20, dar pe hartie erau trecute toate.
Nu mai stiu cum e, dar daca pici orasul se considera ca e nevoie sa mai inveti sa conduci minim 6 ore. Deci automat trebuie sa le cumperi de la scoala. 6 ore te costa in jur de 400-450 lei. Deci e normal.
Exact "pe hartie" am facut restul de ore. El spune ca 3 sedinte sunt obligatorii si e 90 de lei sedinta.