O bagi in yala de la usa, dai spre inchidere si apesi tasta de incuiat 5 secunde, apoi dai spre descuiat si faci la fel.
Daca nu reusesti asa ai nevoie de o diagnoza.
Exista posibilitatea sa ai si modulul de confort defect, sau eventual scurt intre fire, acesta se afla sub mocheta in partea soferului intr-o cutie neagra de plastic inchisa ermetic, desfa si uitate la el daca nu e intrata apa sau daca nu sunt fire roase/rupte.
Trebuiesc readaptate, sau inlocuite, cel putin cu asta trebuie sa incerci, exista posibilitatea ca modulul de confort sa fie defect si de aici sa fie problema.
PS:Ar fi bine sa precizezi si modelul, nu imi dau seama ca e modelul vechi, sau B5...
Este B5 modelul din 1997.
Cum o pot readapta?
O bagi in yala de la usa, dai spre inchidere si apesi tasta de incuiat 5 secunde, apoi dai spre descuiat si faci la fel.
Daca nu reusesti asa ai nevoie de o diagnoza.
Exista posibilitatea sa ai si modulul de confort defect, sau eventual scurt intre fire, acesta se afla sub mocheta in partea soferului intr-o cutie neagra de plastic inchisa ermetic, desfa si uitate la el daca nu e intrata apa sau daca nu sunt fire roase/rupte.
Cheile, adica telecomanda de la chei, se pot deconfigura (nu stiu exact in ce cazuri) dar in cartea tehnica a masinii iti explica cum o reconfigurezi. Daca nu reusesti, un atelier de chei ti-o configureaza si nu e foarte scump.
Îmi arata în cartea mașini Cum se configurează, dar scrie în Germană.