Ar fi bine sa numai conduci niciodata, nu esti atent la volan si data viitoare poti face accident mortal, lasa i pe altii sa conduca, tu ramîi pieton mergi cu metroul ca esti in siguranta si tu si pietonii, permisul ar trebui sa nu ti l mai dea niciodata, nu ai ce cauta la volan.
Te ai obosit degeaba să scrii, nici nu te iau în seamă, mie îmi trebuia un răspuns legătură cu problema mea, nu am întrebat dacă trebuie să mai am permis sau dacă să merg cu mașina sau cu metroul, cat despre asta, dacă ai trece prin asta îți zic eu ca nu ai mai da comentarii aiurea
Slabe sanse sa mai vezi dovada inapoi pana nu se finalizeaza in vreun fel primul dosar, avand in vedere ca esti cumva la a doua abatere.
Din pacate pot trece luni bune, daca nu chiar ani (cunosc cazuri) pana se finalizeaza dosarele la noi.
Am forțat semaforul, era galben, s-a făcut roșu, nu a fost cu voința, dar au trecut 30 zile, am suportat consecințele, am stat pe bară
Esti pericol pe sosea si e mai bine sa renunti singur la permis pana nu omori vreun om.
Da uite asta o să fac?
Liviule, lasa sofereala ca ajungi in puscarie.