Nu arata kilometrii > pui tester.
Nu se mai aprind din cauza ca s-a bagat un 'amator' > fugi.
Asta ar fi ghidul mecanicului.
Bafta.
S-ar putea sa poti schimba ceasurile fara sa fie nevoie de programare, dar nu garantez. Astra G nu are modul CIM, deci nu am idee unde se afla imobilizatorul; s-ar putea sa fie la motor, mai ales daca e diesel, iar asta ar insemna ca poti inlocui ceasurile fara probleme, insa kilometrajul trebuie scris cu testerul in ele, posibil sa mearga cu OP-COM si codul de securitate al masinii.
Atentie, kilometrajul afisat in bord, nu kilometrajul masinii, tanti admina. Mi s-au mai sters mesaje in care vorbeam de acelasi lucru, kilometrajul din bord (nu ala de la motor si cutie). Frauda e atunci cand schimbi kilometrajul total al masinii, nu informatia din bord, pe care producatorul ne-a lasat sa o modificam, fiind vizibila modificarea la prima diagnoza.
Dar totuși dc nu se mai aprind că sa înțelegi se aprinde tot funcționează tot înafara de luminile ceasurilor și fi ars becurile?
Nu mai stiu ce lumini sunt acolo, e posibil sa fie led-uri SMD/PLC, care in principiu nu se prea ard. Ar putea fi ecranul defect, ca din cate imi amintesc, el se aprinde in mod normal negativ, adica este o culoare inchisa, iar lumina din spate se vede doar pe cifrele afisate.
In tester ai avea functie de verificare a instrumentelor de bord, si eventualele erori de la ele.
A, acum am inteles; daca nu se aprinde nici o lumina de fundal din ceasuri, probabil ai deranjat pinii prin care vine curentul la ele, din mufa.