| AndrP a întrebat:

Am un Audi A4 2004, Berlin 1.9 TDI 131 Cp.
Vreau să-i fac niște modificări.
O dată, vreau să-i schimb boxele de pe ușii cu unele mult mai bune. Și aici aș vrea să-mi recomandați niște boxe smechere care se aud super bine.
Și aș mai vrea să-i pun o tobă de eșapament, din aceea cu 2 evacuari, gen una intr-o parte și cealaltă în alta. Chestia e că nu stiu de unde să cumpăr tobe de genul și unde ar trebui sa ma duc sa le pun.

2 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Pe partea de sunet, iti recomand sa cauti un kit Bose complet.
Exista pe acest model ca dotare din fabrica difuzoare Bose, cu amplificator si subwooferul aferent, recomandarea mea e sa cumperi un astfel de kit din dezmembrari si sa le montezi.
Costul este undeva la 150€ +montajul, sa zicem inca 50€.
Eventual, poti pune doar boxele, sau sa pui alte boxe, insa trebuie sa folosesti si un sistem de amplificare daca doresti o imbunatire sesizabila.
(Eu am B7, si am luate ocazional niste difuzoare VIBE Black Air, si stau de un an in cutie deoarece nu am avut timp sa rezolv treaba cu amplificatorul.)

Cat despre partea cu evacuare, recomandarea mea e sa cauti tot din dezmembrari evacuare dubla pentru masini FWD (Cu tractiunea pe fata) in general cea de la modelul 1.8T, se potriveste direct, sau, de la B7 cu motorul de 2. 0TDI 170CP (BRD).
Desigur, sa nu omiti sa iei si scuturile termice si sistemul de prindere al tobelor.
Montarea o poti face la orice service, sau la un mecanic cu elevator pentru a se face mai rapid.
Pretul va fi undeva la 100-150€ evacuarea, iar dupa caz prelungirea cu decupare, aici, in functie de preferinde e de la 90 de lei (Una noua de producator) pana la cateva sute de lei daca doresti una de S-line.
Montajul, undeva la 150 de lei.

Cred ca ti-am spus tot ce e de stiut.
Numai bine!

| jocker007 a răspuns:

N ai ce face cu bani.Laso dracu asa