Antigelul NU se consumă cum îți spune decis, un "doctor"! E clar că-l pierzi pe undeva. Apropo, nu cumva iți crește nivelul la ulei?
Azi m-am uitat si la joja de ulei, nu mi sa părut, maine am sa verific mai cu atenție.
Salut,completeaza cu antigel pana la maxim apoi fa-i airisirea daca si asa pierzi antigel ai doua explicatii ori are consum super exagerat si trebuie dusa la un mecanic ori chiar ai o scurgere undeva la furtune sau la vas se poate sa fie si de la clemele de la furtune sa nu iti tina bine strans cand antigelu isi face circuitul (sfatu meu este sa mergi la un mecanic sa o vada ) bafta!
Mulțumesc!
Verifica vasu de expansiune sa nu fie spart sau fisurat de la presiune ...pe parte de racire e problema..eu am Ford Mondeo 1. 8benzina si de asta iti zic sa verifici la vasu de expansiune ..eu am patit sa imi fie spart de la presiune mare
Am găsit problema, am fost la mecanic si s-a uitat sub ea...de vina este carcasa termostat, pierde pe acolo, avea scursuri!
Banuiam eu ca era pe undeva aocl ceva dar de curând am pățit eu cu mașina mea și cu alu un prieten vasu spart de la presiune. Ar fii de vina garnitura de chiulasa de îmi da presiune. Oricum bine ca ai rezolvat, îți doresc numa bine și atenție în trafic! Seara faina!
Era mai grav daca era garnitura de chiuloasa...am dat comandă de 2 3 piese, am scapat ieftin. Drumuri bune la toata lumea. Seara frumoasă!
anonim_4396 întreabă:
Pasiunepentrumasini întreabă: