Pai si nu merge suflat? Tot Carfil au si astea, a?
Carfil la Volkswagen? Ma faci sa rad.Vezi care este si il sufli. Daca ai posibilitatea sa-l scoti.
Stii ca eu eram ironic, nu?
Ma bucur ca stii ce e Carfil, dar jiclor la injectie... Aia era de ras.
De ras esti tu. La un motor pe benzina nu se poate vorbi de injectie.Cea pe care banuiesc ca o stii tu in prezent.Am vorbit de jigler la carburator, inteligentule! Carfil erau carburatoarele de la anticele Dacii.Sa-ti spun toata istoria lor?
Doamne, da idiot esti...
Chiar daca ai doar 13 ani, eu la varsta aia aveam experienta cu carburatoarele, dar stiam ca masinile nu-s ca Mobra mea...
Fa-ti o favoare si abtine-te.
Nu-mi spune istoria uzinei Carfil ca nu ma intereseaza, mai bine baga la cap: Din anii '90 incoace, cam toate benzinarele au injectie, iar dupa 2000 sunt injectii multipunct.
Poti sa-ti bagi undeva jicloarele tale, doar scuterele si drujbele mai au asa ceva.
Sa-ti fie rusine, bai Nessie.Am nepoti la 13 ani. Vorbeste frumos. Daca nu ai cei 7 ani de acasa tine pentru tine.Nu mai arata si altora.
De unde alimentezi? (Mol, rompetrol, petrom, lukoil)? De la lukoil sa nu bagi niciodata! Eu am tot golf 4 1.4 si bag numai benzina ieftina de la MOL de 95 si nu mi-a facut niciodata probleme. Alte variante schimba filtru de benzina si daca ai fluctuatii la relantiu ar face bine sa cureti egr si clapeta acceleratie.
Poate nu e buna benzina acolo unde locuiesti tu sau poate fi varianta cu mizeria.In locul tau ma duceam la un service auto si intrebam acolo