| Dragosm19 a întrebat:

Salutare! Am un golf 5 2.0 si la ultimele 2-3 alimentari dintre care una full, imi afișează km pe care ii parcurg cu motorina din rezervor eronat, la modul, pana acum imi afișa 850km cu full ul făcut, acum 570, creste in timp ce merg pe la 640 apoi scade. Când puneam de 50 de lei, daca eram cu afișajul de motorina aprins, aveam 150km, acum imi afișează la 15L puși 190km ceea ce e imposibil(e mult prea puțin fiind aproape la jumate)
Cum se remediază chestia asta?
Tin se menționez ca am schimbat ambreiajul si distribuția, de atunci face figuri.
Consumul e normal, nu s-a modificat astfel încât sa merg exact cat scrie acolo (ex, 190 afișează acum dar eu am motorina de minim 300).

2 răspunsuri:
| Korkodeln a răspuns:

Unul din senzorii pe care mecanicul i-a scos cu patentul si-a dat obstescul sfarsit sad, eventul conectori crapati sau fire rupte si care nu mai fac contact bine.
Fara sa citesti codurile cu aparatul de diagnosticare nu ai ce face, trebuie sa mergi la (alt) mecanic sa puna cititorul pe ea si sa vada care senzor s-a dus, sau daca ai probleme la conectori ori cablaj.

| Dragosm19 explică (pentru Korkodeln):

Nu am erori pe tester, sau ceva nou fata de ce aveam deja
Am eu tester ul meu