| EdyPn a întrebat:

Salutare.
Am un Opel astra H TwinTop si nu il pot decapota.

Am controlat toate firele din fata pana in spate, au fost doar cele de la portbagaj ciupite, le-am reparat dar tot nu am scăpat de problema.

Portbagajul nu merge deschis, il deschid din interior dar dacă demufez calculatorul pentru decapotare merge portbagajul fără probleme, in momentul când in mufez nu mai merge.

Am cumpărat calculator de pe eBay crezând ca el este de vina, l-am schimbat si tot la fel face.

In momentul când vreau sa decapotez mașina se aud 3 bipuri atât.

Va rog frumos sa mă ajutați, nu știu ce sa mă mai fac cu ea, m-am chinuit 3 luni cu cablurile, cu controlatul si nimic, sincer mă dispera mașina asta, nu știu ce sa ii mai fac.

Dacă aveți cunoștințe, păreri va rog sa mi le spuneți.

Dacă cunoașteți pe cineva, lăsați-mă un număr mail ceva va rog din suflet.

Nu imi recomandați serviceURI pentru ca nu sunt in țara, sunt in Franța.

Aici nu este nici un electrician bun si la reprezentanta nu o duc sa dau 500-1000.
Pentru ca nu rentează.

Am băgat și un tester pe ea nu am nici o eroare.

Va rog sa mă ajutați.

4 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Salut. Daca piuie inseamna ca nu ii place ceva. Esti sigur ca panza este bine fixata si contactele nu sunt oxidate? Verifica bine switchurile acelea si lasa-mi comentariu aici daca ai reusit

| EdyPn explică (pentru UserRo10):

Salut. Ok sa fie spui tu cu plasa sau alți senzori dar portbagajul de ce sa nu se deschidă? Am dat și cu spray de contact in mufe

| UserRo10 a răspuns (pentru EdyPn):

Atata timp cat piuie ceva nu ii convine sa dea drumul la pompa

| Gratzyy20 a răspuns:

Salut! Tine apăsat din nou pe buton ca si cum ai vrea sa închizi..sigur ultima data când ai decapotato ai luat mâna de pe buton înainte sa piuie ea...