| Minionuu a întrebat:

Am un opel vectra 1.6 benzinar din anul 1997! Vreau sa-i fac distribuția, dar cel mai mic pret la mecanic mi-a cerut 760 lei. Acum daca eu comand piesele de capul meu ajung la 596 de lei, cu tot cu manopera mecanicului! E chestia sa nu comand ceva greșit! Stiu ca am nevoie de cureaua, rola intinzator si pompa de apa. In functie de seria motorului toate se potrivesc?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Si ai impresia ca 164 de lei e o diferenta asa de mare?
Stii tu de ce firma trebuie sa cumperi piesele?
Eu iti zic sa nu te joci cu distributia, sa-ti pui firme fantoma de capul tau, nu de alta dar cine stie, trec 30. 000km si poate ti-se rupe cureaua de distributie in mers si ti-ai bulit tot motorul, fa bine si pune ce piese zice mecanul si de fima pe care o recomanda el.
Si stai calm ca 760 de lei e o nimica toata, pe mine m-a ajuns peste 1800 de lei distributia, dar am schimbat tot ce a fost nevoie si am pus piese de calitate, ce e drept pentru un alt model cu motor diesel.

1 răspuns:
| blAster85 a răspuns:

Du-te la mecanic man, distributia nue schimbul unei simple curele, trebuie sa fie sincronizat tot, gandeste ca daca o desfaci tu,(probabil te pricepi)si din neatenti misti una din fulii, si pui cureaua asa..plus ca pui si pompa de apa, intanzatorul de curea,