| RusCristian a întrebat:

Salutare.
Am un Peugeot 206 1.9D din 2001. Problema este că pică cureaua de accesorii cam des. A picat cureaua de 6 ori într-o lună. Am fost cu ea la o grămadă de mecanici și toți îmi spuneau că întinzătorul curelei este ok, rolele sunt in regulă, ceea ce totuși rămâne cu semne de întrebare dacă este chiar așa.
Ceea ce am observat eu și cred că nu este in regulă, este pompa de servodirecție. Axul este înclinat puțin spre exterior, ceea ce cred că ar putea fi problema pentru care cureaua pică așa des. Cureaua este nouă, o am doar de 3 luni. 2k km făcuți cu cureaua nouă.
Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Masina este foarte veche cel mai bine vinde o numai băga bani in ea plus polueaza si iti iei amenzi, o vinzi la rabla si gata scapi de ea.

| adryang78 a răspuns:

Am avut și eu un 206, pe benzină. Cureaua trecea prin vreo patru role. Dacă axul este înclinat, e clar că sare de pe caneluri, cu timpul.

| RusCristian explică (pentru CristiDinBucuresti):

Știu și eu că este veche și poluează, dar o țin pentru că car scule cu ea, practic îmi practic meseria. laughing)

| RusCristian explică (pentru adryang78):

A mea are alternatorul, pompa de servodirecție, întinzătorul și încă două role + cea de la motor. Doar axul rolei cu caneluri de la pompa de servodirecție este înclinată, restul sunt in regulă.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru RusCristian):

Am inteles, duo la reprezentanta Peugeot, acolo o vor repara cu piese originale