Opel Corsa C (indiferent de anul fabricatiei). Este mai fiabila decat celelalte 2 si nu am intalnit proprietar de Opel nemultumit (pana acum)
Opel Corsa sunt durabile si fiabile. Am vazut opel corsa cu mai mult de 280 000km si mergea bine. Pe benzina normal. Nu consuma mult. In turatii de pana la 2000 consuma vreo 6-7 la suta.
Opel corsa recomand cu caldura mai fiabil la intretinere. Masina frantuzeasca e scump rau la piese si manopera. Iar fiatul zici de parca-i o conserva pe drumurile din Romania.
Am avut corsa motor 1, 2 in oras consuma 6 l in afara 4-4, 5 l nu am avut probleme decit cu consumabile, in plus piesele la opel sint mai ieftine fata defiat si peugeot
Care iti place mai mult, toate sunt bune daca sunt intretinute, adica putini km, fara accidente dar eu zic sa renunti la punto cred ca cea mai buna varianta ar fi peugeot corsa pana pleci cu ea de pe loc te claxoneaza la semafor
Peuget frantuzesc fiat italian corsa nemtesc cea ce este mai bine ar fi corsa mai rezistent si mai eftin de intretinut