| Adikis a întrebat:

Salutare. As vrea sa stiu cum e treaba cu foliile pe masini? Am de unde sa imi fac rost de folie de calitate si un prieten care se pricepe s-a oferit ca imi si pune folia. Cum sta treaba cu omologarea? A zis ca el a cumparat nu stiu de unde un certificat si mi-l poate da mie. Cat de legala ar fi aceasta manevra? O omologare ca la carte in ce si cati bani ar consta? Cunosc faptul ca pe usile din fata nu am voie sa pun decat folie foarte slaba, de aceea nu pun de loc, dar in rest ma intereseaza sa pot fi in regula. Multumesc anticipat big grin

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ai nevoie de o omologare semnata de un atelier autorizat RAR pentru a monta folie, si de timbru pe fiecare geam. Daca ai pune-o ca la carte te-ar costa 200-300 lei intr-un atelier autorizat, si se rezolva in cateva ore. Daca certificatul pe care il are prietenul tau are si timbrele de pus in geamuri, si e semnat de un atelier, nu are ce sa-ti faca politia.

3 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Zau ca nu inteleg de ce crezi ca google n-ar sti sa-ti raspunda la intrebari mai bine ca noi? Da o cautare dupa folie auto si vezi si preturi, si tipuri, si care-i povestea cu omologarea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Omologarea se face la un service autorizat, daca vrei sa o pui pe cont propriu te duci frumusel la rar sa ti o omologheze

| Adikis explică:

Multumesc pentru raspunsuri happy