Vreun "prieten" sau vecin care te iubeste, ti-a tras-o.
Asta in situatia in care, chiar nu exista risc ca o alta masina sa ti-o fii slefuit-o.
Politai nu va face nimic, ca nu-i treaba lor sa-ti pazeasca masina.
Vezi sa nu o pui pe trotuar, ca am vazut destui care dau cu piciorul in masini, cand masinile sunt parcate pe trotuar si ei nu au pe unde trece.
Masina o am de o saptamana.Am parcat-o in parcarea de langa bloc.E unu cu un taxi care parca acolo, iar dupa ce am pus-o eu, el o parca in fata mea, deci loc era pentru toata lumea, plus ca toata saptamana masina a stat in acelasi loc fara a fi avariata iar in fata si lateral-dreapta erau 4-5 locuri permanent libere, deci de incurcat nu avea cu ce, iar bordura de care ziceam e cam ingusta plus ca e si un gard viu acolo care permite mai greu accesul.
Ori cretinul ala care parca masina in locul respectiv desi si dupa ce am parcat-o eu acolo avea ramasese spatiu pentru 4-5 masini lejer, ori astia care fura oglinzi, casetofoane etc vazand ca nu o pot fura au lasat-o asa.Desi e rupt si suportul de plastic jumatate, iar oglinda sta intr-un fir fiind electrica.
Poate chiar taximetristul ti-a tras-o, de ciuda ca i-ai luat locul favorit, el fiind nevoit sa o mute alaturi.
Adeavarul este ca, nu poti acuza pe nimeni.