La airbag cred ca e problema din volan, un contact nu sta bine, si pierde legatura cu airbag-ul.
La martorul de frana, verifica daca iti functioneaza stopurile cand calci frana; ar putea fi un bec ars, sau contactul defect. De asemenea, ar putea fi lichidul scazut, verifica-l. Ar mai putea fi si placutele uzate.
Daca ai facut diagnoza, nu ai vazut ce scrie la frane?
Salut, deci airbg e clar ca e un contact dar la becul de pe bord deci stopuri pe frana niciunu nu-i ars, nivelu de lichid e perfect pastile noi noute am schimat 3 randuri de pastile de cand cu problema asta sa iti spun sincer pe tester nu da nimic pe nici un tester masina nu are absolut nimic, nici la reprezentant, mi-au zis sa schimb butonu la frana masina nu a avut nici o schimbare. unica chestie: nu mai merge autohold eu il aveam doar in bord fara buton dar a mers la inceput, dar de cand cu problema asta cu becu, s-a dus autoholdu. Ce rezolv? Mia mai zis cineva in Romania sa schimb butonul.
Sincer, nici nu stiu ce e autohold-ul.
Stiu ca la modelul tau de Passat, frana de mana face probleme constant, dar problemele sunt mai clare, in sensul ca ramai cu frana de mana actionata, si n-o mai poti elibera, sau nici macar nu se mai actioneaza.
Nu stiu ce sa zic, cauta un manual al masinii, sa gasesti o explicatie a acelui bec, sa stii sigur la ce se refera.
Auto hold-ul este ajutorul la plecarea in panta adica masina sta singura nu mai trebuie sa stai cu picioru pe frana.