| Anonim34231 a întrebat:

Salutare. Cat as plati inscrierea, impozitele si toate cheltuielile pentru o masina cu un motor de 2.2 sau 2.4?
Si de unde merita mai bine sa cumpar masina? Din strainatate sau din Romania? (in Romania, nu bate, nu troncane si dupa 2 saptamani cade vopseaua)

1 răspuns:
| ValentinNC a răspuns:

Păi impozitul la o masina de 2.2 este în jur de 700-850 lei iar la o masina de 2.4 între 800-950 de lei. Asigurarea minima este de 1300 de lei si creste in funcție de varsta. Daca esti tanar si ai masina pe numele tau asigurarea urca la pret dublu. 2200lei. Sunt niste cheltuieli anuale cam mari după parerea mea plus ca ar trebui sa ii faci consumabilile unei masini pe care o cumperi la mana a 2a. Gen ulei filtre poate niște plăcuțe

Iar in legatura cu locul de unde sa iti cumperi masina sincer nu as recomanda ba du-te in Germania si cumpăra de acolo ca nu iti iei teapa. Spre exemplu un var de al meu a cumparat cu golf 5 2008 2.0 TDI din Germania de la un parc si a stat neînmatriculata cu ea 1 an de zile deoarece posesorul anterior avea nu știu ce datorii si i-a fost ridicata masina si blocata înmatricularea in orice țară pana cand nu si-a platit acela datoriile
Teapa poti sa iti iei si in legatura cu actele nu numai in legătură cu starea tehnica a masinii.
Acum 3 luni am cumpărat un vw jetta din 2008 1.9 TDI cu 3500 euro cu 165. 000km. Motorul merge impecabil km reali verificati. Ce nu am văzut este că un far, capota si bara fata au fost schimbate. Cel mai Probabil avusese vreun accident.
Trebuie sa verifici bine de tot o maisna înainte sa o cumperi. Mai ales la RAR