| Începătorul988 a întrebat:

Salutare. Ce masina credeti ca este potrivita pentru un project car(pentru expo mai mult), cat si pentru dailyuse.
Ma gandesc la un a4b7 sedan, de 2l 140cai, ce alte sugestii mai aveti?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, clar nu Audi b7 2.0, mergi pe 1.9 sau 3.0, 2.0 de pe b7 foarte foarte problematic, turbina, DPF, volanta etc, 1.9 e cel mai bun pe b7 dacă vrei și consum și putere cât de cât Ok, b7-le este elegant și discret, iar cu niște modificări poți sa îl faci super super tare, cel puțin la aspect dacă nu vrei sa te bagi la motor, pentru ca ai spus ca o vrei special mașina de expo, nu de competiții, bun... un alt sfat pe care ai putea sa îl iei in considerare, este sa verifici foarte bine evacuarea la b7 din 2006-2007, mai ales la motoarele diesel, cred ca la toate e la fel, nu stiu cum sa explic mai bine, dar este predispusă la rugina excesivă pe extremități, și pe mijloc, și nu cred ca ai vrea ca rulând pe autostrada cu 130-150 km/h (poate și mai mult) sa îți zboare toba ta la ala din spate prin parbriz laughing Însă o poți schimba lejer, cu una făcută cât de cât bine, poate și cu o valva+aluminiu și sti ca te va tine mult și bine și mare grija la ce ulei bagi la motor și când, la motorul de 2.0, din propia experienta merge mai lejer și fara probleme "la limita" cu service-ul de revizie, ulei, filtre etc... dar la 1.9 dacă apare "Lapa lui Aladin" in bord (martorul de la ulei) nu stiu cum e programat, dar foarte foarte la limita, Adica tu de gândești "Lasă ca mai merge 3-4.000 de km, ce naiba un drum dus întors Germania și încă ceva" însă dacă apare martorul in bord și mai dai 500km, ai dat-o de belea cu motorul, întreba pe la mecanici, sa îți povestească cum unii când a apărut martorul in bord au mai mers câteva sute de km și au stricat totul la motor, sunt f mulți, dar asta și pentru ca nu e optimizat bine martorul de ulei in computerul de bord! Bafta sa gasesti o mașina cât mai buna, fuda?

| Începătorul988 explică (pentru anonim_4396):

1.9 mi se pare mic pentru caroseria lui B7. Cat despre 2.0 avea un coleg, aici pe TPU, si mi-a zis exact ce pica. (Pompa de ulei)
Cat despre turbina si volanta, masina are deja peste 12ani, eu zic ca fostul proprietar i le-a schimbat deja

| anonim_4396 a răspuns (pentru Începătorul988):

NIci nu simți mare diferența între 2.0 și 1.9, caută mai bine pe net prima data, și fa-ti o parere despre 2.0 nu de la un utilizator TPU ce a zis ca a picat doar un lucru

1.9 m-am informat, cel de 136 de cai, sau ceva gen. Si multi mi-au zis ca este motor micut.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Începătorul988):

Nu exista 1.9 de 136 de cai, decât 2.0 de 140, citește înainte sa scrii, dacă nu vrei sa îți cumperi vreo epava de 12 ani, măcar sa fie ceva sa te țină 2 ani

Sau de 116, numai stiu exact.
Oricum, daca 2.0 e atat de "stricacios" de ce inca se cumpara ca painea calda? Din 10masini pe strada, minim 3 sunt 2. 0tdi...