Nu stiu la ce expozitii tot faci tu referire, dar eu as lua un Mitsubishi Lancer din banii aia si pe ala ul tunezi frumos de tot
Bmw seria 5 e60
Audi A4 B7
Passat B6
Opel Insignia
Mercedes e class, 2007, Facelift
VW Golf 6
Audi A3 2006-2007
Skoda Superb, al doilea model, dacă o făci cu tot ce trebuie
A3 am avut. Nu imi place.
E60 si golf 6 nu gasesc bun in banii astia.
Insignia doar cu volan pe dreapta, exclus.
Gasesti e60 la 6000€, in Germania nu in România, la fel și Golf 6 și Insignia, dacă e puțin zgâriată, o faci, sau pui folie și ai rezolvat, am avut nu prieten ce a dat in tara un E60, 2005 sau 2006, îngrijit, cu km reali, 198.000, 3.0 diesel și dotări bune
Poti face si dintr-o Dacie 1300 masina de expo, crede-ma am vazut.
In ultimii 3 ani de cand eu si prietenii mei am luat permisul ne-am dus la cat de multe car expo am putut. Acolo am vazut dupa cum am zis Dacia 1300 restaurata si modificata cu gust(cred ca nu era modelul sport..cred),dar o sa ma uit pe hard poate gasesc pozele.
La banii aia ai putea sa te uiti la licitatii, dau un ex poti gasi masini si din 60' cu 2000-3000€ si de restul 3500€ o pui pe picioare cat de bine poti, iar in timp mai modifici la ea, la o masina de expo trebuie sa muncesti la ea, nu pui un set de jante si suspensii sport poate si o foloe si aia e masina de expo, am vazut multi destia...
Acum o saptamana am gasit o Toyota MR2 GT cu exterior si interior modificat, ghici a ce arata masina fiindca credeam ca sunt pozele puse gresit, era un ferrari...
La 6500€ trebuie sa te gandesti ca iei o masina cu 4000-4500€ si de restul trebuie sa faci masina, de la exterior pana la interior si piese, daca crezi ca te incadrezi doar cu atat e bine. Cauta si JDM poate ai sanse si gasesti ceva bun care sa nu aibe drift-tax prea exagerat.
6500€ este bugetul alocat doar pentru masina in sine.
Atunci este mai ok atunci, nu am acordata multa atentie la ce ai scris, ai inteles tu.
Bafta cu achizitia, sper sa postezi ceva daca iei ceva frumos
A4 2008 la 4000€? Pe ce planeta traiesti manca-ti-as...
Greseala mea am vrut sa scriu a3 scuze
Am pus a4 in loc de a3 greseala mea.
Am avut a3 de 210cai. Nu imi place. Si nu, un a3 din 2008 nu e 4000€, deja vorbim de euro5.
Eu am gasit nu stiu ce sa zic uite link https://www.olx.ro/oferta/audi-a3-din-2008-de-170cp-IDbslx8.html#48d778c306
Începătorul988 întreabă: