| Leatherleader a întrebat:

Salutare.
Conteaza chiar atat de mult km la achizitionarea unei masini s-h?
Momentan am gasit una din 2007, cu putin peste 300.000 km la 2500 €. Pare ca sunt cam multi dar masina mi se pare super ok.

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Conteaza, mai degraba, pe unde au fost facuti kilometrii aia! Ca una e sa ii faci pe autostrazi intretinute si alta e sa-i faci pe soselele desfundate si pline de cratere din Romania.

| relian a răspuns:

Km la o masina conteaza mult in ce priveste motorul si transmisia,astea is mai greu de reparat si mai scump de reparat,restul se schimba oricum la orice masina cum ar fi suspensiile,franele,cauciuri bla bla. Daca masina este foarte veche, probabil a avut si mai multi proprietari, care stii cum is fiecare e diferit unu poate avea grija de masina, altuia sa nu-i pese si asa mai departe, deci daca nu ia schimbat uleiu la timp de ex poate sa se duca segmentii si alte piese sa se uzeze f tare, chestii de genul asta.Cu cat masina are mai multi km si pretu este mai mic, indiferent de masina si de tara.Bine exceptand masinile alea antice laughing

| OldSoul a răspuns:

Nu te uita la kilometraj, pune pret doar pe modul in care functioneaza.

Cu kilometrajul e o loterie.

Totul tine de cum a fost intretinuta masina, restul sunt doar detalii.

Daca doresti mai multe amanunte, poti citi raspunsul meu din urmatoarea intrebare care se aseamana cu intrebarea ta: https://www.tpu.ro/......a-zic-asa/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde si ce masina e, daca esti hotarat 100/100 ca o cumperi, cere-i masina la un test de cateva ore, sa fii sigur ca nu e o porcarie. Pentru mine 300k km ar fi foarte multi, adica a fost sigur o masina de munca sau ceva asta, pentru ca sunt foarte multi kilometri, sau ar mai fi o posibilitate ca omul care merge cu masina aia sa faca naveta zi de zi. Dupa sfatul meu, cauta-ti o masina cu 150.000-170.000 kilometri maxim, pentru ca gasesti.

| valentinatvd a răspuns:

Sunt multi, incearca sa cauti sub 150000/200000.