| PleşaMihai21 a întrebat:

Salutare! Credeți ca e vreo diferență după ce schimbați distribuția la mașina? Ma refer la cum merge mașina fata de cum mergea înainte sa fie schimbată.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Intr-o mica masura, da.

| sierra1 a răspuns:

Dacă a mers bine, va merge la fel de bine dacă e montată corect

| relian a răspuns:

laughing asta da intrebare intrebatoare.Tu vorbesti de distribuitie sau de cureaua de distributie?
In sf indiferent ce ai schimba toata distributia sau doara cureaua masina va merge la fel ca inainte.
Tu la ce te astepti? Faci din tractor avion, doara schimband o prapadita de curea?laughing

| PleşaMihai21 explică (pentru relian):

Fac din tine un cazan de țuică laughing Glumesc. Frate, doar am pus o mica întrebare, nu trebuie sa sari cu curulețul in sus și sa te dai in spectacol.

| relian a răspuns (pentru PleşaMihai21):

Cazan xde tuica e rabla ta ce vrei sa schimbi o curea si sa fie racheta laughing
Nu am sarit deloc in sus,am sarit in jos laughing si nici in spectacol nu ma dau,am scris ca idee,pentru ca banui,sa nu zic ca is sigur habar nu aveti cei aia distributie.
Dar na asa e romanu,daca ii arati,ori ii spui ceva, gata deja esti dusmanu lui, asa e cand vrei sa ajuti laughing
Ai pus o mica intrebare eu am raspuns, cred ca normal, in limite, zic eu.Nu stiu de ce te bombai asa de tare laughing
Deci distributia este un mecanism, nu este doara o piesa, este un mecanism care cuprinde o multitudine de piese.
Ca idee distributia la o masina in mare este reprezentata de chiulasa, curea sau lant intre chiulasa si arbore si alte maruntisuri.
Deci este incorect sa spui daca schimb distriutia, ori am schimbat distributia ok?
Daca te deranjeaza ca cineva vine si iti spune ce nu vrei sa auzi asta e nu citi, treci mai departe.

| PleşaMihai21 explică (pentru relian):

Da, dar se poate și fără expresii spectaculoase. Iar dacă ești mecanic cu diploma, atunci scuză-mă

| OldSoul a răspuns:

Depinde de ce reglaje au fost facute inainte si dupa inlocuire.
La unele masini din "distributie" se mai regleaza si avansul, iar in functie de acesta, este posibil sa apara si unele diferente.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Sigur nu laughing.