| Ferii a întrebat:

Salutare, dacă as înscrie un Chevrolet camaro 3.6 pe tata, el are 58 de ani, cu cât voi plăti mai puțin? Dacă îl înscriu pe mine aș avea o taxă în jur de 5300 de lei pe an.

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da ce vrei sa faci cu masina aia la cei 14 anisori ai tai? Impozitul e acelasi indiferent pe numele cui e

| XxKAMELIAxX a răspuns (pentru suntserios):

Nu e acelasi.Toate masinile din casa in care locuiesc au fost trecute pe numele mamei deoarece se plătește mai puțin.Nu stiu cu cat exact, dar se plătește mai puțin.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru XxKAMELIAxX):

Confunzi RCA cu impozitul.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru XxKAMELIAxX):

Si e misto asta, nu? Apoi va plingeti ca nu avem drumuri ca alte alea, dar toti nu mai stiti cum sa faceti sa fentati plata taxelor.

| XxKAMELIAxX a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

De parca pana acum s-a facut ceva rolling on the floor Toate sunt scumpe si unii ajung la pensii de 3 lei..nu stiu daca observi.Adica nu poti sa spui ca,, Probabil acel om care are 3 lei pensie n.a muncit la viata lui,,.Dar cei care lucrează în politică și dorm acolo muncesc mai mult?
Pai nu mai stim cum sa facem sa fentam plata taxelor deoarece? Te.ai gandit?
In fine.Sa nu provocam o cearta.Cineva a intrebat ceva si trebuie sa-i dam un raspuns, nu sa ne certam intre noi.

| XxKAMELIAxX a răspuns (pentru suntserios):

Cred ca da.Scuze.

De ce se tentează plata taxelor? Te ai gandit?

E un cerc vicios - nu poti cere altora sa faca cand tu nu iti platesti taxele. La noi sunt PREA MULTE MASINI in trafic. Multe, prost intretinute, aduse deja rupte de afara. Multi nu constientizeaza ca NU ISI PERMIT o masina si vor neaparat sa aiba "ca sa fie in rind cu lumea". Vezi cum sunt impozitele in Vest - raportat la salarii, procentual, nu altfel. De exemplu, de ce e piata imobiliara blocata in multe orase la noi - ca ai o gramada de agarici care stau la bloc si folosesc 5 oameni un metru cub de apa pe luna, cand normal ar fi fost sa vinda si sa se mute frumos la tara unde costurile erau mult mai mici. Impozitul pe apartamente daca ar fi 1% din valoarea de piata, anual, ce frumos ar fi...
P.S. Fentam plata taxelor pentru ca putem. Pentru ca avem in sange sa fim tepari, hoti, zgirciti, sa cerem mereu mai mult decat oferim. De aia. Vezi cum s-a reactionat la moartea aluia mai recent. O gramada de buni crestini care se bucura ca a murit ala ca era gay si mai avea si bani. Mdah...

Ei se bucură ca a murit.Nu prea cred..Eu care nu.l cunosteam si tot mi.a parut rau.Stii..cateodata cand moare un om iti dai seama cum a fost cu adevarat..ca a fost un om bun sau rau.ce mai conteaza asta. Dumnezeu sa.l ierte! Nu trebuie comentat.
Am scris de 3 ori mesajul acela lung deoarece nu mergea sa.l postez..Si pana la urma am scris un mesaj ft scurt rolling on the floor
Da, nici eu nu sunt de acord cu hotii sau cu persoanele rele.dar n.ar exista hoti daca totul ar fi perfect.

Hoti si nemernici exista pentru ca multi care nu sunt hot si nemernici - din diverse motive - aleg sa se uite in alta parte cand se intimple chestii naspa in jurul lor. Asta e marea problema.

Adevarat.