Nu ma pricep la motoare dar cu banii investiti in aceasta motocicleta si banii dati pe ea, nu puteai cumpara una putin mai puternica?
Bravo tie daca vrei sa modifici asta, dar eu unul nu stiu cum, poate cineva de aici stie.
Oricum ai nevoie si de aceasta resoftare ca modificarile pe care le faci sa fie luate in calcul de motor.
La o masina daca schimbi turbina, intrecoolere, admisie si alte modificari si nu faci si resoftare ca sa cunoasca noile modificari, nu castigi putere! Acelasi principiu si aici.
Orice modificare faci e nevoie si de test dyno caci altfel poate fi un efect placebo.
De ce te-ai apuca iarna de modificari? a pentru ca sta pe loc.
Modorul sesizeaza noile modificari prin reglarea carburatoarelor, oferindui o cantitate mai mare de aer prin flitru sport si o iesire mai libera prin evacuare se sesizeaza o diferenta dar inca nu am gasit o modificare generala incat sa necesite softul plus ca nu stiu pe nimeni care scrie softuri moto. Fac aceste modificari iarna deoarece motorul oricum sta in garaj. Vara daca motorul sta desfacut pentru tuning pierd vremea frumoasa si iesirile cu amici, iarna chit ca e intreg sau bucati tot in garaj sta.