Din Romania cel mai bine cumperi masina noua din reprezentanta daca nu ai pe cineva de incredere sati vanda o masina folosita, Germania pentru masini rulate nu e recomandata pentru ca aia au aceeasi gandire ca romanul scumpa cu multi km, una noua e mai ieftina pentru ca tva e mai mic la ei decat in tara noastra. Personal zic - fara un salariu de 1000€ pe luna cel mai bine faci un abonament si mergi cu bus pana nu mai poti altfel o sa ai zile negre cu masina, costuri intretinere si altele etc
Au preturi ok.
Dar un SH ramane SH de oriunde l-ai cumpara. Oamenii astia doar le cumpara, le aduc si le parfumeaza. Nu le-au tinut ei in ultimii 10-15 ani, nu le-au exploatat ei, etc.
Deci sansele de a cumpara o rabla sunt la fel ca si in cazurile in care cumperi de la privati, fie ca sunt proprietarii masinii de mai multi ani, ori samsari.
Nu recomand Oveauto. Sunt țepari și mincinoși, după ce si-au luat bani vorbesc foarte urat cu time dacă le spui ca ai probleme la masina
Toate recenziile de pe site-ul lor sunt doar de față, recenziile negative le șterg sa nu vadă lumea ce țepari sunt. Eu în urma recenziile pozitive și discuție telefonice cu ei am luat decizia sa cumpar masina. Nu tot ce prezintă ei este adevărat. Doamna administrator mi-a spus ca dacă îți iei masina de pe net trebuie sa îți și asumi si ce pagube vei descoperi la mașină ( adică îți iei mașină de pe net, îți iei țeapa) sunt țepari. Vorbesc foarte urât și tipa ca tu sa nu mai poți spune nimic
Niciodată în viață să nu achiziționați ceva de la oveauto, cel puțin dacă doriți livrare acasă pe platformă. Cea mai neserioasă firmă. Am luat o mașină de la ei și am schimbat tot la ea, în afară de caroserie, și plasticurile de pe la motor. Nu recomand!