| RusCristian a întrebat:

Salutare.
De unde se poate procura mufă pentru debimetru de aer pentru un Opel Astra Combi?
Menționez că am căutat pe la varii magazine auto și nu au disponibil așa ceva. Ziceau că și la comandă este greu de găsit. La dezmembrări nu mă prea încumet să mă duc.
Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Doar în reprezentanță poți găsi așa ceva, la un preț aberant, în raport cu valoarea mașinii.
Du-te la dezmembrări liniștit, îți taie băieții mufa cu tot cu fire, la bani de cafea.
Dacă mergi la reprezentanță, probabil îți găsesc ăia cablaj motor, nu doar mufa debitmetrului.

| RusCristian explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am înțeles. Mersi mult tuturor.

6 răspunsuri:
| UserRo10 a răspuns:

Daca ai partea de cablaj afectat poti lua din dezmembrari mufa si 10 cm din cablu si sa faci lipituri. Daca e mufa din debitmetru mai bine schimbi tot debitmetrul. Nu e scump deloc

| RusCristian explică (pentru UserRo10):

Debimetrul îl am și nu este afectat. Lipsește foar mufa tată și vreo 15 cm din cablu. Lipiturile le pot face eu.
Aș dori să evit dezmembrarile pentru că nu prea am încredere. Dacă doar acolo pot găsi, atunci asta e.

| UserRo10 a răspuns (pentru RusCristian):

Iti zic eu ca mai bine iei OE din dezmembrari decat aftermarket sau OEM. E dar o mufa tata, nu debitmetrul in sine

| RusCristian explică:

Cu siguranță nu găsești de gratis de cumpărat. Știam și eu că la service se poate rezolva problema, dar am întrebat unde găsesc de cumpărat. O mufă o pot inlocui și eu, nu este nevoie de service unde să-mi ceară 100 RON pentru o mufă.

| RusCristian explică:

În ceea ce priveste instalarea mufei nu am probleme. La service îți ia 100 RON doar ca să o monteze, o chestie ce durează maxim 10 minute. În plus, ți se cere aceeași sumă de bani pentru un produs second-hand ca și pentru unul nou.
Dacă era să cumpăr de pe net, nu intrebam acici. Sunt multe site-uri de unde se poate cumpăra dar nu am încredere în functionalitatea mufei.
Nu a spus nimeni că caut cu 10 RON, ci am nevoie să stiu unde aș putea găsi. De pe net e exclus.