Iti recomand sa faci multe, multe chestionare acasa.
Daca acele cursuri de legislatie rutiera au ca termen final data de 23 august (modificata anterior), dupa ce sustii acel mini-test vei putea exersa la volan abilitatile tale practice (in poligon si in oras).
In cazul meu, testul "mini-sala" a fost doar o formalitate (am fost anuntat ca am trecut, fara prezenta fizica), iar dupa aceea am exersat pe traseu.
Cum spuneam, daca ai mult timp liber, e necesar sa stapanesti foarte bine raspunsurile din chestionare.
Vei lua sala fara indoiala!
Având în vedere că instructorul tău este plecat oricum nu vei putea începe orele de condus. De obicei acel test după legislație e mai mult o formalitate, e foarte ușor, mai mult sunt doar întrebări din indicatoare. Eu îți recomand ca până să începi orele de condus să înveți în continuare legislația, să o repeți, să faci chestionare etc. ca atunci când termini orele de condus să te poți și programa direct la sală ca să nu mai pierzi timpul.
Eu am terminat legislatia in 4 zile, testul in a 4 a zi adica joi, saptamana care a urmat luni am inceput deja orele de condus.
Testul de la legislatie l-am dat cu profesorul de legislatie, nu are treaba instructorul.
Nu poti sa incepi orele de condus daca nu treci testul.