| Gabii_Gabriel_1998 a întrebat:

Salutare,detin un bmw e36(pisica) si are cateva urme de indoituri pe ea,de vina este piatra,si a-si vrea sa le scot acasa, sunt indoituri mici dar totusi se vad ma puteti ajuta cu un raspuns?

14 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Du-te si cauta la un servis care se ocupa cu asa ceva, nu incerca tu acasa chiar daca ai avea si aparatura, daca nu ai experienta s-ar putea sa strici mai rau.Aia te taxeaza din cate am auzit la fiecare lovitura de aia, dar nu stiu dei asa scump.Incearca,intreaba cat se ia de bucata, nu trebuie sa le faci pe toate.De fapt nici aia nu-ti pot scoate tie toate chestiile alea, care merg bine, care nu le lasi asa.Deci tine de tine cate vrei sa scoti, sau cati bani ai.Sa cumperi tu pompe si ce se folosesc pentru a scoate acele chestii nu merita zic eu, tu nu te ocupi cu asa ceva, deci eu zic sa lasi pe aia care se ocupa cu asa ceva.

| IIIshaneIII a răspuns:

Kit auto

| Gabii_Gabriel_1998 explică (pentru IIIshaneIII):

Daca ii dau cu chit, automat trebuie sa o si vopsesc dupa

| Denila123 a răspuns (pentru Gabii_Gabriel_1998):

Nu se vopseste, c a nu dai cu ciocanu sa sara zamaltu

| Denila123 a răspuns:

Ea un chit, e ca o pompita ce se lipeste si tu tragi si gata sa indreptat

| Gabii_Gabriel_1998 explică (pentru Denila123):

Sunt prea mici indoiturile si nu stiu daca ies cu pompita aia!

| uncetatean123 a răspuns:

O vinzi si iti iei alta buna happy sau cauti un tinichigiu bun, care sa ti-o repare intai si apoi daca e nevoie cu putin chit.

| Gabii_Gabriel_1998 explică (pentru uncetatean123):

Asa cred ca o sa fac, nu vreau sa o vand, este impecabila in afara de acele mici indoituri care abia se observa!

| lonewulf a răspuns:

E36? Las-o naibi asa! Masina aia daca mai face 1500 de euro e bine. Nu mi-as bate capul. Sau vide-o mai pune inca 2000 de euro si treci la E46, daca iti place atat de mult BMW. Dar eu consider BMW adevarat, doar Seria 5 si peste 170 CP. 90% din ce e in Romania nu se incadreaza aici.

| Gabii_Gabriel_1998 explică (pentru lonewulf):

Nu o pot lasa asa! Eu zic ca masina face mai bine de 1500e, este ultimul an in care s-a fabricat coupe-ul adica din 98, si am aceleasi optiuni ca pe e46(Asc,incalzire in scaune, dublu climatronic, AC, si multe altele)plus ca are un sistem de muzica bun care a venit odata cu masina din Germania!

| lonewulf a răspuns (pentru Gabii_Gabriel_1998):

Eu iti spun atat: Intr-o masina care are deja 20 de ani, nu mai merita sa bagi nici un leu. Crezi ca intereseaza pe cineva ce boxe sau ce "smecherie" de jante ai pe ea, cand o vei vinde? Tot 1000 de euro o sa iti dea, fiindca tot o masina de 20 de ani este! Mai degraba ai grija sa nu ai probleme cu rugina, daca in rest masina e OK. O ti si tu pana pica tabla pe ea, daca nu ai bani de altceva.
Dar sa te apuci sa mai bagi bani in "detaling" chiar nu merita. Sincer nu stiu ce dublu climatronic e pe o masina din `98, care totusi e seria 3, nu 5, nu 7, comparat cu clima de pe o masina din 2006.

| uncetatean123 a răspuns (pentru lonewulf):

Iti vand eu bmw 320i+gpl din 2002 facelift, daca te intereseaza cauta-ma

Răspuns utilizator avertizat