| Începătorul988 a întrebat:

Salutare. Din cate am citit eu pe internet am vazut ca a4 b7 sedan si a4 b7 avant au acelasi dimensiuni(lungime). Ce parere aveti despre un avant(break) la un incepator? Sau sedanul este mai scurt? Nu prea ma pricep la cifre...

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Masinile sunt la fel.
Iar alegerea e interpretabila.
Intr-un fel, avantul e mai usor de parcat, adic, fiind mai "dreapta" in spate, e mai usor sa o parchezi avand ca punct de reper luneta.

| Începătorul988 explică (pentru OldSoul):

Ambele masinii sunt break. La b6 nu ai vizibilitate asa buna?

| OldSoul a răspuns (pentru Începătorul988):

In intrebare ai facut referire la A4 B7, sedan si avant.

| Începătorul988 explică (pentru OldSoul):

Am confundat intrebarea cu cealalta cu b6-le.

| Kidfromjail a răspuns:

Cât începător îți recomand o mașina hatchback, ieftină: Opel astra h 1.3 tdi an 2006 avand distribuție pe lanț. Costurile ei sunt foarte mici, de un plin mergi foarte mulți km liniștit, iar piesele sunt mult mai ieftine și se gasesc rapid(așa inveti cum sa-ti întreții mașina și sa îți schimbi totul la ea de unul singur, ca sa nu te mai duci la service-uri sau reprezentanță unde îți ia foarte mulți bani pe manopera și nici nu stii dacă îți fac treaba bună).

Apoi după ce capeți experiență in condus și întreținerea ei, poți liniștit sa-ti cumperi Audi avant(părerea mea) dacă asta îți dorești. Audi este o mașina costisitoare din toate punctele de vedere dacă nu faci alegerea potrivită in achiziționarea ei.

| Începătorul988 explică (pentru Kidfromjail):

Astra h e cdti. Acum conduc un audi a3 8p 2008, doar ca am nevoie de ceva mai mare