Eu cand am avut examenul am avut emoții mari, dar cel mai mult din cauza polițistului ca era unul rau si care voia sa pice pe orișicine. L-am luat a doua oara fara emotii cu 0 puncte, prima data a fost jale, 69 puncte luasem.
Tot ce trebuie sa faci este sa fii stapan pe tine, daca mai faci cu instructorul ore pana sambata, sa-i spui acolo unde nu prea stii sa conduci, sau in ce momente gresesti, ca sa te ajute.
Parcarea laterala trebuie s-o stii bine, ca unii polițiști au pretenții mari ca masina sa fie perfect parcata, ca altfel o sa-ti zica ca nu e bine si asa te punctează c-ai parcat gresit...
In fine, nu trebuie sa ai emotii in primul rand, daca n-ai emotii, mergi usor, nu te panica si nu te grabi aiurea.
Mergi incet, mai bine iti comenteaza politistul ca mergi prea incet, decat sa iti dea puncte pentru viteza, sau sa faci alta gafa mai mare.
Stii ca iti da 3p si pentru viteza prea mica nu?
Trage de timp cat poti, mie asta mi-a spus instructorul In functie de zonele prin care te duce, mergi cu 25-30 km/h. Fa o recapitulare la legislație, sa nu ai probleme cu semnele si marcajelor, in rest încearcă să fii cat se poate de pozitiv si de calm.
Bro chill out du-te si fa traseul ala si nu te panica da e un moment ce iti va ramane mereu in gand si asta e ideea sa il faci cat mai frumos, nu ai vrea sa iti amintesti ca ai dat mesaj pe TPU cum sa te calmezi la un traseu nu? E cam ironica faza, infine be your self si multa bafta