| User21 a întrebat:

Fac naveta zilnic la servici, 20km pe zi (si odata pe saptamana dus-intors Bucuresti - distanta aprox 180km toal).
Masina mea e un Astra H 1.6i 115cp. Imi consuma zilnic mixt 6% pe naveta (mers normal).

Eh.s-ar merita sa o vand si sa-mi iau un diesel? ( ca si costuri de intretinere,revizii etc). Ideea e ca-mi place f mult cum arata masina actuala si am investit destul de mult in ea, m-as desparti greu, insa de acum o sa am ceva de mers si nu stiu care ar fi solutia cea mai buna).

Ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Angel0 a răspuns:

Inca nu se merita sa-ti iei tractor(diesel) pentru o asa mica diferenta.

| User21 explică (pentru Angel0):

Hm.cred ca mai bine ii fac un remap (sau power-box) sa traga mai bine cand am nevoie, o tin pana face mai multi km si o dau.eram curios daca e dif mare, daca s-ar justifica, dar vad ca nu prea.

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Salut! Eu am un Astra H 1.9 pe motorina 6 trepte din 2006! Sunt foarte multumit de ea din toate punctele de vedere! E strong-strong! Am avut majoritatea pe motorina, nu stiu ce sa-ti zic de benzinare!

| User21 explică (pentru onasis1961):

Da, stiu, mai am cativa prieteni cu 1.9 cele de 150 cai. Doar ca la toti consumul este mai mare ca la mine (ce-i drept, nu se compara cum trage). Sunt curios la un motor normal, in jur de 100-120 cai, tot asa, cat e consumul la mers normal, daca e diferenta mare sau nu.