| tony99 a întrebat:

Salutare fani BMW, de curand mi-am vandut masina si doresc sa imi achizitionez un BMW 525d f10 2012, acum o problema, cei de la bmw nu au mai schimbat bordul acela portocaliu daca m-as duce cu masina la reprezentanta BMW si sa imi schimbe acele leduri sa mi le faca albe oare ar fi o idee buna nu doresc nici sa dau de probleme dupa aceea la instalatie.Cam cat ar fi pretul? Credeti ca e o idee buna? Eu am avut un audi a6 2.7 v6 un interior superb asa as vrea si la BMW. Astept raspunsurile voastre. La revedere!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Probleme nu sant dar la pret pot fi mana de lucru mai scumpa, dar poti sa mergi si la un service tuning si poate e mai ieftin suni si intrebi, trimiti poze sa zica cat iti iese la pret modificarile

| ChrystianSandu a răspuns:

Depinde de cat "circ" vei face. Oricum, in jur de 200-300 lei. (dar nu cred ca o demonteze bordul sa ti-l schimbe). Oricum, masina este super, buna alegere.

| tony99 explică:

Da chiar este o masina superba plec miercuri sa o iau din Germania, si doresc sa le fac albe becurile cum le au toate bmw-urile M albe, sfaturi daca puteti sa imi mai da-ti despre aceasta masina ar fi bine venite!