| adi1999 a întrebat:

Salutare, imi pot spune si mie posesorii de bmw x6 modelul 2009, cat va costa intretinerea, de preferat posesorii, nu comentatorii.

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Se spune că fiecare are mașina pe care-și permite s-o intrețină. După intrebare, imi pare că un x6 NU e de tine. Te superi sau nu, aia e!

| InOrOut a răspuns:

Depinde este x6 cu motor 2.0d cu 177 cai si este x6 cu v8 4.4i benzina cu 555 cai. Depinde de care ai. Evident ca cea cu v8 te va usca la bani. Daca ai de 2 litrii e ok, costa la intretinere cat un SUV obisnuit, cat un Tuareg de exemplu. Daca ai de 4.4 v8 costa cat la un lamborghini intretinerea.

| AdiMihai25 a răspuns:

Dacă ai un venit considerabil si iti doresti sa achiziționezi un bmw precum x6, atunci trebuie sa fii constient ca te asteapta taxe precum impozit, asigurare, rovinieta, întreținere piese uzuale, precum și aviz consumul combustibilului.
Din pacate in Romania avem taxele, piesele, si consumul carburanților mult prea scumpe pentru a întreține o masina de lux.

| adi1999 explică (pentru AdiMihai25):

Nu ar fi o problema taxele astea, pe mine unul m ar interesa sa stiu intretinerea masinii, se strica destul de des? se comporta ok la mers?