| Rafael18 a întrebat:

Salutare,implinind varsta de 18 ani am inceput sa dau pentru permis,am gasit o carte cu codul rutier (cea mica si simplificata),e din anul 2009, pot invata de pe ea sau trebuie cea din 2012, instructorul a zis ca are elevi cu carte din 2008 si e ok, e adevarat?

2 răspunsuri:
| trolololo a răspuns:

Ia o carte mai noua (2012), are legislația actualizata, întrebări ca cele de la politie. Citește legislația bine, sa știi regulile de prioritate, manevre etc. Apoi faci chestionare de aici :http://www.permis-de-conducere.ro/

Eu am luat din prima sala și orașul, iarna

| Nis a răspuns:

Eu am invatat in 2009 de pe cartea din 2008 cred si asa cum conduceam atunci conduc si acum. Am luat din prima permis si categoria A si B si conduc masina si motocicleta, iar actualizarile sunt specificate pe site-urile lor(daca nu vrei sa dai bani pe carte noua). In mare tot asa se conduce, iar inainte de examen daca lucrezi o saptamana in fiecare zi cam 2 ore la chestionarele de pe site-ul lor oficial(care sunt exact ca cele de la examen) nu ai nici o problema. Lucrurile care poate nu le-ai gasit in cartea ta. Ai sa le afli din intrebarile de-acolo. Bafta!