Site-ul care l-ai dat nu merge. Am avut un a6 din 99 la dezmembrat, şi am dat cutia (era automată, tiptronic). Cel care a luat-o a pus-o pe un a4 din 95 (tot 2.5 tdi). Seria nu se potrivea în nici un caz, motoarele trebuie să fie identice (la audi trebuie să fie identice, dar la altele nu. îţi dau şi exemple dacă vrei ). Deci cutia de viteze se potriveşte dacă e sub 2002 şi minim 94-95 (poţi încerca şi de la un a4, dar a8 nu cred că merge). Şi 1.8 turbo se găsesc la dezmembrări. Nu dau pe afară, dar se găsesc. Şi dacă cauţi adânc, sigur găseşti una avariată pe dedesubt (mai sunt cazuri, nu foarte dese, dar sunt) şi iei de la cea nouă şi pui la cea veche. Dacă cutia e atinsă, nu foarte tare dar neutilizabilă, poţi scădea un sfert din preţ, iar dacă-i atinsă mai tare poţi scădea şi jumătate. Deci caută audi a4/a6 1.8 t 95-2001/2002 maxim şi întrebi de cutie. Te interesează şi preţurile?
Ai aeb, destul de rar, dar nu foarte diferit de ATW, AWW (mai complicat ). Dacă nu mă înşel, AEB-u e posibil să-ţi meargă doar cutii 97-2001. Am spus E POSIBIL! Mă pricep la maşini, dar în special la bmw-uri mai vechi. Cu audi, vw, opel mai puţin.
GhitaAndrei întreabă: