| grassu a întrebat:

Salutare la toti! Cine a dat examen auto la sala, imi spune si mie daca sunt aceleasi intrebari ca pe site-ul politiei care le faci acasa?

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Absolut identice cu cele dupa DRPCIV. Daca faci minim 24 din alea mai multe teste la rand nu doar unu asa intamplator, atunci 100% iei examenul!

| goejoy a răspuns:

Un sfat rezolva chestionare doar de pe drpciv.ro, pentru ca pe celelalte site-uri sunt intrebari mai vechi cu rasp gresite

| IMC90 a răspuns:

Nu sunt. Sunt foarte asemanatoare in schimb, si de asemenea, se regasesc si cateva intrebari pe care le-ai facut acasa pe drpciv, dar cu variantele de raspuns puse in alta ordine. Daca le sti pe astea de pe drpciv cu siguranta o sa le deduci si pe cele de la sala (fiindca sunt mai usoare).

Eu am luat sala zilele astea. Acasa faceam 23p (si rar 22 sau 24) si la sala am luat fix 23.

| dydy21 a răspuns:

Pe drpciv.ro sunt intrebariile asemanatoare dar nu iti spune care sunt raspunsurile corecte. Daca vrei sa inveti cumpara-ti cartea cu chestionare de la editura nationala.

| Davidoaia a răspuns:

Da sunt aceleasi dar, se poate intampla sa fie amestecate, oricum intrebarile sunt aceleasi ca cele de pe3 www.drpciv.ro;) succes :)