| ChituAlexandru1289 a întrebat:

Ma gandeam sa imi cumpar o a doua masina si momentan nu am unde sa o tin, in fata blocului nu vreau ca este o strada mica si ingusta si o sa mi-o zgarie sau loveasca (Stau in Bucuresti). Intrebarea mea este, oare pot sa o las cateva zile la Petrom pana gasesc un loc unde as putea sa o tin? Daca da, cate zile? Multumesc

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Poti sa o lasi pana fac aia sesizare si iti pune caracatita, eu asa v-as face.
Acum o perioada toti taranii de samsari (nu e cazul tau) isi puneau masinile la Billa, dupa aia s-au desteptat aia si-au anuntat autoritatile...
Asa ca daca petrom sunt destepti vor face sesizare
Regula spune ca doar clientii au voie sa parcheze in parcarile private ale banzinariilor, hotelurilor etc si doar pe perioada sederii acolo, adica daca nu stai in benzinarie sa mananci sa platesti, sa alimentezi etc nu ai de ce sa tii masina.
Eu iti inteleg durerea dar prietene nu iti vei lua vreun bentley si asa cum tu ai gandire de a doua masina asa vor si altii a doua si a treia si a noua masina...
Daca erau masinile doar noi disponibile la cumparare parcam masinile si pe mijlocul strazii, dar de cand au descoperit marlanii Germania ne-am umplut de epave, ce arunca altii noi luam de bune.
No offence pentru tine, ci m-am referit la meltenii care au umplut tara asta cu cazane, cand ei nu-si pot plati nici intretinerea!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Cateva ore probabil. E imposibil sa nu gasesti un loc de parcare pe o raza de 500m de casa ta.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cam toate benzinariile au regulament de parcare ce prevede taxarea masinilor parcate mai mult de nu stiu cat (45 minute sau mai putin). O vei gasi cu caracatita, sau chiar ridicata.
E proprietate privata, si pot face ce vor. Doar daca platesti parcarea pe perioada pe care o doresti, va fi ok. Dar e scump.