Pai, pentru inceput cele 2 ceasuri mari reprezinta vitezometrul si turometrul (dreapta, respectiv stanga). Sus pe centru ai in stanga indicatorul pentru combustibil si in dreapta pentru temperatura apei. Pe mijloc ai numarul de km facuti si mai jos ceasul. Apoi, pe panoul de jos, din centru: de sus in jos:
- Prima linie : becul de la combustibil care se aprinde cand mai ai cativa litri in rezervor, apoi cele 2 sageti reprezinta semnalizarile, si in dreapta becul de la apa care se aprinde cand creste temperature peste limita normala
- A 2-a linie : pompita reprezinta uleiul, acel punct nu stiu ce e (posibil sa iti indice ca trebuie sa schimbi viteza, posibil sa fie doar de forma), iar in dreapta nu se vede foarte bine, probabil sa fie semnul de la bujii
- A 3-a linie : in stanga ai bateria, pe centru ai becul de la catalizator sau EGR (de obicei se aprinde cand e infundat) si in dreapta becul de la frana de mana
Sub turometru, pe prima linie ai becurile de faza scurta (stanga) si faza lunga (dreapta), iar pe a 2-a linie, in stanga cred ca scrie ABS, dupa ai semnul de la air-bag, urmatorul e de centura, al 4-lea nu stiu, iar ultimul din dreapta e de la dezaburire luneta.
Sub vitezometru, pe prima linie ai becurile de ceata, iar dedesubt in dreapta ai becul pentru usi deschise. Celelalte 2 nu imi dau seama ce sunt.
Mersi pentru raspuns. M-ai ajutat foarte mult. M-ai bine nu dadeai reply.
zxzx întreabă: